Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

BLACK+DECKER heeft zijn krachtigste snoerloze tuingereedschap tot nu toe gelanceerd, ideaal voor wie een grote of onderhoud intensieve tuin heeft.

BLACKDECKER heeft zijn krachtigste snoerloze tuingereedschap tot nu toe gelanceerdHet veelzijdige assortiment 54VDUALVOLT-tuingereedschap bestaat uit een krachtige heggenschaar, bladblazer, grasmaaier en grastrimmer. Deze zijn ontworpen om slordige gazons, overwoekerde ruimtes of ambitieuze tuinrenovaties moeiteloos aan te pakken – zonder hinderlijke kabels of zware machines op benzine.

Lees meer: BLACK+DECKER heeft zijn krachtigste snoerloze tuingereedschap tot nu toe gelanceerd

De Buurjongens bedachten een gezellige schutting die je kunt verplaatsen...

buurjongens flexibele schuttingDe Buurjongens houden niet van saaie schuttingen. En zeker niet van schuttingen die in de weg staan. Dus bedachten ze een afscheiding die je makkelijk kunt verplaatsen, en die je ook nog eens vrolijk kunt beplanten. Hiermee is je (buiten)ruimte in één klap helemaal flexibel in te richten. Ideaal voor het creëren van een intieme hoek bij het terras of om iets uit het zicht te zetten.

Lees meer: De diervriendelijke schutting die met je meebeweegt

Unieke Nederlandse vinding speelt in op behoefte aan luxe & flexibiliteit in tuinonderhoud

YoepplanterEen design plantenbak die verrijdbaar is, modulair en dankzij allerlei accessoires volledig aanpasbaar aan je eigen smaak. Dit slimme en unieke concept van de Nederlandse ondernemer Frank van Bokhoven wint momenteel aan populariteit in Nederland én Europa. Met de introductie van de ‘Yoepplanter’ maakt Van Bokhoven een einde aan het gesjouw met zware plantenbakken in de tuin en op het balkon en speelt hij in op de toenemende behoefte om tuin, terras en balkon snel en makkelijk te kunnen aanpassen.

Lees meer: Slimme, verrijdbare en ‘persoonlijke’ design plantenbak succes in Nederland en Europa

De nieuwe RX-serie is geschikt voor gazons tot 300m2

Robomow, fabrikant van robotgrasmaaiers, introduceert vandaag de nieuwste serie grasmaaiers: de RX-modellen.

Robomow RX-modelDeze robotmaaiers zijn ontworpen voor tuinliefhebbers met kleine gazons om de klus van het grasmaaien sneller, gemakkelijker en efficiënter te kunnen doen. De RX-modellen treden in de voetsporen van de succesvolle voorgangers: de RS- en RC-modellen. De nieuwe serie maait zowel kleine patio’s als gazons van 200 m2 en, onder de juiste omstandigheden, zelfs grasvelden tot 300 m2.

Lees meer: Robomow introduceert kleinste en meest betaalbare robotgrasmaaier ooit

doorzoek het web

Aangepast zoeken