Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

CoopCompact van Veluw opent deuren

Op vrijdag 27 oktober opent een nieuwe CoopCompact-supermarkt aan de Albert van Meerveldstraat 90 in Zwartebroek. De Spar die op deze locatie gevestigd is, gaat verder onder de vlag van Coop. Eigenaar Henk van Veluw: “De nieuwe supermarkt heeft een zeer compleet assortiment tegen lagere prijzen. Uiteraard wordt dit gecombineerd met ruime openingstijden en een geweldige service.”

Van Veluw: “Coop staat voor dichtbij, lekker en goedcoop.

Bij CoopCompact van Veluw vinden klanten vanaf 27 oktober een divers en zeer volledig assortiment met ruime keuze in kruidenierswaren en verse producten. Zo kent de supermarkt een mooie broodafdeling en profiteren klanten van een ruime groente- en fruitafdeling, waar zij zelf tomaatjes en walnoten kunnen scheppen en onder meer terecht kunnen voor losse uien en aardappelen.”

De voormalige Spar wordt compleet verbouwd en krijgt onder andere een nieuwe vloer, nieuw plafond en andere, ruimtelijke indeling en sfeervolle uitstraling. De supermarkt is van alle gemakken voorzien: er is een servicebalie met PostNL-punt, een slijterij, stomerij, ruime parkeergelegenheid en mooie bloemen- en plantenafdeling. CoopCompact van Veluw kent bovendien ruime openingstijden. De winkel is van maandag tot en met donderdag van 8 tot 19 uur geopend, op vrijdag van 8 tot 20 uur en op zaterdag van 8 tot 18 uur.

Feestelijke opening
De Spar sluit op 14 oktober om 12 uur. Na een flinke verbouwing opent CoopCompact van Veluw op vrijdag 27 oktober om 8 uur de deuren. Van Veluw: “Tijdens het open huis op donderdag 26 oktober van 19 tot 21 uur bieden we de inwoners van Zwartebroek al de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen en samen met ons te proosten op de nieuwe winkel. De opening wordt gevierd met diverse scherpe openingsaanbiedingen en verrassingen voor jong en oud. Zo kunnen klanten op vrijdag genieten van de hapjes geserveerd door Coop foodtruck ‘De Rijdende Keukentafel’ en is er een ballonnenclown, is er op zaterdag gratis popcorn en een springkussen en kunnen kinderen zich op woensdag laten schminken. We maken er samen met de inwoners van Zwartebroek een feest van!”

doorzoek het web

Aangepast zoeken