Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

 Voor de eerste keer is de Haagse binnenstad open tijdens beide Pinksterdagen.

haagse binnenstad open

Zet de bloemetjes buiten en shop jouw zomerse outfit bij elkaar! Op zondag 4 juni openen de ondernemers in de Grote Marktstraat en de Nieuwe Passage hun deuren van 12.00 - 18.00 uur. Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni, zal de hele binnenstad geopend zijn van 12.00 - 18.00 uur.

Het consumentengedrag is de laatste jaren sterk veranderd. De huidige consument en de generaties die na hen komen, zijn gewend om aankopen te doen wanneer het hen uitkomt. Dat is onder meer tijdens vrije dagen. Op beide Paasdagen startten de ondernemers in de Grote Marktstraat hun initiatief om vaker open te zijn tijdens speciale dagen, daar hoort 1e pinksterdag nu ook bij. Op die manier spelen ondernemers in op de behoefte van de consument. De voorzitter van de ondernemersvereniging Grote Marktstraat, Ronald Luyben, ligt dit toe: “Winkelen is leuk en ook een uitje en favoriete vrije tijdsbesteding voor het hele gezin. Dat dit kan op tweede pinksterdag is al heel vertrouwd. Daar voegen we 1e pinksterdag aan toe, waarmee we er alle vertrouwen in hebben dat dit ook een succes gaat worden.”

Informatie over de Haagse Binnenstad is te vinden op de website www.binnenstaddenhaag.com. Wil je zeker weten dat de winkel van je keuze geopend is, raadpleeg dan de website van de desbetreffende onderneming.

doorzoek het web

Aangepast zoeken