Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

CoopCompact van Veluw opent deuren

Op vrijdag 27 oktober opent een nieuwe CoopCompact-supermarkt aan de Albert van Meerveldstraat 90 in Zwartebroek. De Spar die op deze locatie gevestigd is, gaat verder onder de vlag van Coop. Eigenaar Henk van Veluw: “De nieuwe supermarkt heeft een zeer compleet assortiment tegen lagere prijzen. Uiteraard wordt dit gecombineerd met ruime openingstijden en een geweldige service.”

Lees meer: CoopCompact van Veluw opent deuren

 Voor de eerste keer is de Haagse binnenstad open tijdens beide Pinksterdagen.

haagse binnenstad open

Zet de bloemetjes buiten en shop jouw zomerse outfit bij elkaar! Op zondag 4 juni openen de ondernemers in de Grote Marktstraat en de Nieuwe Passage hun deuren van 12.00 - 18.00 uur. Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni, zal de hele binnenstad geopend zijn van 12.00 - 18.00 uur.

Lees meer: Winkelen in de Haagse Binnenstad tijdens eerste en tweede Pinksterdag

Online supermarkt Picnic gaat wijk voor wijk uitbreiden in Rotterdam

picnic bestelautoOnline supermarkt Picnic breidt uit naar Schiedam, Vlaardingen en de Rotterdamse wijk Overschie. De innovatieve dienst bezorgt vanaf 31 mei ook hier de boodschappen gratis aan huis, tegen de laagste prijs. De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. Picnic kan haar ambitieuze groeiplannen verwezenlijken dankzij een investering van 100 miljoen euro van een aantal familiefondsen. Picnic zal de komende jaren in steeds meer steden actief worden en denkt dit jaar al voor ruim 2000 mensen werkgelegenheid te bieden. Dit zal op termijn oplopen naar 10.000 nieuwe arbeidsplaatsen.

Lees meer: Picnic komt naar Schiedam, Vlaardingen en Overschie

Coop Munster vernieuwt! Op woensdag 17 mei opent de supermarkt aan de Zenderseweg in Albergen haar deuren na een flinke verbouwing.

coopCoop Munster krijgt een overzichtelijkere indeling, een groter assortiment en wordt voorzien van de nieuwste oranje-zwarte Coop-styling. Eigenaar Ronnie Munster: “Met deze verbouwing is onze winkel weer klaar voor de toekomst.”
In twee weken tijd wordt Coop Munster flink verbouwd. “Klanten herkennen de winkel straks niet meer terug”, vertelt Munster. Coop Munster krijgt een nieuwe vloer, de diepvrieskoelingen worden verplaatst, de servicebalie draait een kwartslag, er komen nieuwe versmeubelen en de gehele winkel krijgt een nieuwe, frisse uitstraling.

Lees meer: Coop Munster opent deuren vernieuwde winkel  in Albergen 

Hilversums winkelcentrum KerkelandenWinkelcentrum Kerkelanden in Hilversum is na een bouwperiode van tweeënhalf jaar niet alleen uitgebreid, maar ook weer eigentijds en toekomstbestendig gemaakt. Het Hilversumse winkelcentrum is door AM Real Estate Development in opdracht van eigenaar DELA Vastgoed volledig herontwikkeld. Kerkelanden is uitgebreid met circa 2.300m² en de passages zijn aangepast.

Lees meer: Winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum wordt op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei a.s. feestelijk...

Op donderdag 27 april opent H&M om 10.00 uur haar vernieuwde winkel in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

HMDeze vestiging is met een oppervlakte van 2900m² één van de grotere H&M-winkels in Nederland en zal nu alle collecties inclusief H&M Home gaan verkopen. Aan de bestaande winkel is 238m² toegevoegd. De klant kan vanaf nu terecht voor alle fashioncollecties met de laatste must-haves en tijdloze basisstukken en daarnaast is er een Beauty en Home-afdeling.

Lees meer: H&M UTRECHT OPENT HOME-AFDELING

Zaterdag  25 maart werden in Amsterdam de prijzen voor ‘beste HEMA winkel 2016’ uitgedeeld.

HEMA Zwolle (centrum) werd bekroond met de titel ‘beste HEMA’ in de categorie ‘eigen vestigingen’ en HEMA Wijchen ontving deze titel in de categorie ‘franchise’. Ook voor buitenlandse winkels werd per land een winnaar uitgeroepen. Managers en directieleden van het HEMA support office nemen zaterdag 25 maart de winnende winkels over voor een dag.

Lees meer: HEMA Zwolle en HEMA Wijchen beste HEMA winkels van 2016

Op 18 maart opent Nederlands damesmodemerk Sylver haar zevende winkel in de chique Stokstraat in Maastricht.

Sylver in Stokstraatkwartier MaastrichtHet oer-Hollandse merk met internationale allure voelt zich helemaal thuis in het monumentale pand in de Limburgse hoofdstad.
Hiermee komt de lang gekoesterde wens van Sylver-oprichter Caro van Stigt uit. “Maastricht heeft zoveel te bieden, het is een prachtstad met een internationale uitstraling. Het ademt hier cultuur, architectuur, gastronomie en mode. Daar past ons vrouwelijke, stoere en eigenzinnige Dutch design merk Sylver uitstekend tussen.”

Lees meer: Nieuwe winkel voor modemerk Sylver in Stokstraatkwartier Maastricht

Nominaties Publieksprijzen XL

shopping awardsZamro, online speler in technische producten, mocht vanmiddag de Shopping Award Beste Starter in ontvangst nemen tijdens de feestelijke uitreiking van de Shopping Awards XS in de Jaarbeurs te Utrecht. Daarmee laat de onderneming de andere kanshebbers, Gogido (online taxideals) en Terello (telefoon- en tabletreparatie), achter zich. Ook maakte host Jan Joost van Gangelen de winnaars van de Shopping Awards XS bekend en delen wij graag de genomineerden van de Publieksprijzen XL met je.

Lees meer: Winnaars Shopping Awards XS bekend!

Met de baden ‘Comfort Plus’ en ‘Comfort Plus Family’ biedt Sphinx baden met een aantrekkelijk design en diverse praktische extra’s die het comfort en badplezier voor jong en oud verhogen.

Door de harmonische vormgeving kunnen de Comfort Plus baden gecombineerd worden met alle Sphinx badkamerconcepten. Bij de ontwikkeling van het Comfort Plus bad werd terdege rekening gehouden met de wensen en behoefte van de verschillende generaties en met de aspecten die bijdragen aan comfort en veiligheid.

Lees meer: Comfort Plus baden van Sphinx Badplezier voor jong en oud

Meer zielen, meer vreugd! Schakel voor een avondje tafelen met vrienden of familie twee grills aan elkaar, met bijgeleverd snoer.

Zo maak je de feesttafel zo lang als je wil! De slanke design-grill van Espressions, zorgt voor een stijlvol gedekte tafel. De pannetjes kunnen onder de bakplaat worden geplaatst voor een raclette-effect: het smeuïge laagje gesmolten kaas. De Grill is compact, voedselveilig, hoogwaardig en robuust in materiaalkeuze.

Lees meer: Handig design voor op tafel: Slim Grill

Het uitzoeken van leuke accessoires voor de baby- of kinderkamer kan een uitdaging zijn.

Kleurrijke viltballetjes kiekepiepKiekepiep brengt daar verandering in met een prachtige collectie kinder- en woonaccessoires, gemaakt van vilt. Ware eyecatchers die de harten stelen van zowel de kinderen als de ouders. Met kleuren die passen bij de trends van nu of gemaakt naar wens van de klant.

Kleurrijke viltballetjes
Het begon allemaal met de vrolijke vilten bolletjes uit Nepal. Eigenaresse Joyce vertelt: “Tijdens mijn zwangerschap in 2013 zocht ik naar unieke accessoires voor de babykamer, maar ik vond niet veel naar mijn smaak.

Lees meer: Kiekepiep brengt unieke collectie kinderaccessoires met kleurrijke vilten bolletjes

doorzoek het web

Aangepast zoeken