Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

My Jewellery is een online sieraden webshop met een zeer kleurrijke collectie.

De collectie van de herkenbare stijl van on-trend ontwerpen wordt zorgvuldig samengesteld door eigenaresse en ontwerpster Sharon Hilgers. Dit is een van de vele redenen waarom het merk My Jewellery niet in je collectie mag ontbreken! Al jaren gebruikt Sharon haar creativiteit en originaliteit voor het ontwerpen van sieraden, en sinds 2011 is zij officieel met My Jewellery actief op de markt.

 

 

 

 

De snel wisselende collectie, met minstens wekelijks nieuwe items die online komen, maakt My Jewellery één van de meest vernieuwende webshops in Nederland.

Bepaalde items van de collectie van My Jewellery worden ook verkocht in de ongeveer 400 verkooppunten, verspreid over Nederland, België, Zuid-Afrika en Ibiza. Er zijn drie agentes actief in Nederland en een in België, en zij zorgen voor de verkoop van de sieraden in winkels.

Naast sieraden worden er ook veel andere items verkocht zoals rokjes, tassen, sjaals, schoenen, jurkjes en meer accessoires, in de herkenbare kleurrijke stijl van My Jewellery.

Bestellingen die op de webshop op werkdagen vóór 17:00 worden geplaatst, worden diezelfde dag nog door ons verzonden en heb je de volgende dag in huis. Deze snelle service spreekt veel mensen aan en dit is een groot voordeel  van bestellen via onze webshop.

Kortom: ben je gek op sieraden en je houdt van unieke en kleurrijke items? Neem dan zeker een kijkje op: My Jewellery de sieraden webshop die je bezocht moet hebben.

doorzoek het web

Aangepast zoeken