Het-Winkelcentrum.nl

online winkelen begint hier

Fietsenwinkel.nl in hoogste versnelling de Belgische markt op. 

FietsenwinkelFietsenwinkel.nl, vestigt zich nu ook fysiek in België. Het bedrijf opent maar liefst 4 winkels in Antwerpen Brugge, Hasselt en Sint-Niklaas. Later deze maand openen er ook winkels in Kortrijk en Roeselare. In de winkels, die allen voorzien van een testparcours, kan de consument ook daadwerkelijk de fiets en de ongekend populaire e-bike ervaren Tegelijktijdig worden ook het onderhoud en reparatienetwerk uitgebreid. Fietsenwinkel.nl verwacht met deze ontwikkelingen op de Belgische markt haar klanten in Vlaanderen nog beter te kunnen bedienen. 

 

De grootste online fietsenverkoper van Nederland en België groeit hard.

Begin april 2017 heeft IBG voorbereidingen getroffen om het fysieke winkelnetwerk in Vlaanderen te ontwikkelen op ‘destinatie’ – locaties aan de randen van de steden. De winkels in Vlaanderen hebben een showroom, een werkplaats en een testparcours waar alle courante modellen getest kunnen worden.

“We hebben bij onze winkelruimtes enkele honderden meters aan testparcours waar klanten de fietsen daadwerkelijk kunnen uitproberen. Daarnaast staan speciaal getrainde e-bike specialisten klaar voor deskundig advies”, aldus CEO van Fietsenwinkel.nl, Bastiaan Hagenouw.

 

Fysieke winkels: eerst zien en voelen, dan kopen

Het zijn grote stappen die de voormalige pure online speler zet in de ontwikkeling van fysieke winkels. Aan het eind van deze maand wil Fietsenwinkel.nl minimaal 6 winkels in België operationeel hebben. In Nederland heeft fietsenwinkel.nl dit jaar al meer dan 30 winkels geopend.
Eén op de vijf fietsen wordt tegenwoordig online verkocht en vier op de vijf fietsen via de offline kanalen. Een groot deel van de klanten wil de fiets eerst zien, voelen en aanraken voordat tot aankoop wordt overgegaan. “Wij zien online en de fysieke winkels als complementair aan elkaar. Veel klanten beginnen hun oriëntatie op onze website, en sluiten de koop uiteindelijk in de winkel.”

Groei in België en Nederland

Het omnichannel bedrijf groeit hard zowel in Nederland als in België. Om de snelle groei aan te kunnen neemt Fiestenwinkel.nl maandelijks tientallen nieuwe werknemers aan, variërend van monteurs tot programmeurs. Waar het bedrijf vorig jaar nog een kleine 300 medewerkers op de loonlijst had staan, staat de teller nu al bijna op 600 medewerkers.

doorzoek het web

Aangepast zoeken